Nine Star Ki

by Paddy

Nine Star Ki is een van de oudste vormen van astrologie ter wereld en is net als Feng Shui gebaseerd op de leer van de 5 elementen. Je geboortedatum geeft middels een Nine Star Ki analyse inzicht in hoe de levensenergie (Chi) zich door je leven beweegt, welke patronen zich daarin aftekenen en welke herhalingen zich voordoen. Een Nine Star Ki profiel kun je zien als een energetische blauwdruk van je leven. Het laat je zien wat je nodig hebt om bepaalde patronen te doorbreken en wat je nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen. Aan de hand van je geboortedatum wordt er een combinatie van drie getallen berekend die is samengesteld uit negen getallen: 1 water, 2 aarde, 3 en 4 hout, 5 aarde, 6 en 7 metaal, 8 aarde en 9 vuur. De drie getallen die uit de berekening komen zijn je jaargetal, maandgetal en uitingsgetal. Je jaargetal staat voor innerlijke drijfveren. Je maandgetal staat voor je diepere laag die vaak tot uiting komt als je onder druk staat en je uitingsgetal vertelt hoe je in het dagelijkse leven handelt en communiceert.

Alle 5 de elementen zoeken van nature naar flow en verbinding en willen samen een doorstromende cyclus van energie creëren. Een cirkel van creatie kun je dit noemen. Je kunt met je persoonlijke profiel handvaten krijgen om makkelijker mee te stromen in die cirkel van creatie. Een Nine Star Ki analyse geeft een extra dimensie aan het interieuradvies omdat inzichtelijk wordt met welke posities van je huis je energetisch meer binding hebt en met welke juist minder en wat er dus nodig is om een interieur te creëren dat jou ondersteunt en helemaal op jouw persoonlijkheid is afgestemd.

Voor een Nine Star Ki analyse heb ik alleen je geboortedatum nodig. Nadat ik deze heb ontvangen maak ik een analyse welke ik verwerk in een persoonlijk verslag met een duidelijke inleiding in de Nine Star Ki en de 5 elementen, een persoonlijkheidsprofiel en tips en suggesties om meer in je flow te komen.