REACTIE’S

by Paddy

“Graag wil ik je bedanken voor de zeer goede hulp tijdens de inrichting van ons woonhuis en ondergelegen winkelpand. Stylosofie gaf rust in een hectische periode, wat verhuizen met zich meebrengt. En dat was enorm fijn. Ik voelde me gesteund en het werkt overzichtelijk, met aandacht voor de woon-/werkplek. Deze plek waar wij de komende tijd ons fijn moeten voelen en waar we met liefde elke dag willen vertoeven.

Door de werkwijze van Stylosofie kun je deze woon/werkplek eigen maken. Je bespreekt alles graag met Paddy en ze komt gelijk met goede ideeën en vragen. Je voelt je gesteund en sterk in je keuzes, die in deze tijd veel op je af komen.

Ze kijkt naar jou en je huis vanuit de Feng Shui en dat klinkt misschien zweverig, maar is het zeker niet. Het klopt gewoon en als je in een verhuizing zit heb je niet echt alle tijd van de wereld. Bijvoorbeeld om de kleur voor een bepaalde muur te bepalen. Maar door haar benaderingswijze wordt het inzichtelijk en duidelijk waar bijvoorbeeld een knusse hoek moet komen.

Het was een fijne ervaring om met Stylosofie samen te mogen werken. En elke dag genieten wij en onze klanten van ons Paleisje dankzij haar hulp. En nog even de fijne bijkomstigheid, dat ze ook meedenkt als het gaat om recycling van oude kastjes, etc. waarmee je ook weer kunt besparen!

Een echte aanrader!”

Annerie van Asch, Choco Loca, workshops & evenementen

“Wij zijn enorm blij met de veranderingen die Paddy heeft doorgevoerd in ons interieur. Wat zo knap is, is dat ze met weinig middelen zo’n groot verschil kan maken. Zo heeft ze van onze kleurloze, stijlloze hal een gezellige ontvangst gemaakt. En van onze kale, moderne badkamer een ruimte waar je helemaal het pure, wellness-gevoel krijgt.
Paddy kan door goed te luisteren de vertaalslag maken van wat wij ‘vaag in ons hoofd hebben’ naar de praktische uitvoering. Iemand waaraan je de styling van je huis met een gerust hart kunt overlaten!”

Luc & Froukje

“Super bedankt voor niet alleen het sfeervol en gezellig maken van onze gehele benedenverdieping, maar in het bijzonder de make-over van de zolder. Wat een heerlijke slaap/-speelkamer is het voor onze dochter geworden!! Last but not least: de werkkamer is ook erg naar onze zin. Hier kunnen we heerlijk thuiswerken. Dank! Heel veel succes en plezier in vast vele volgende projecten!”

Familie Pelt

“Paddy is een fantastisch en creatief persoon aan wie je gerust je styling-vragen kunt stellen. Ze adviseert over de mogelijkheden én doet ook nog eens het werk (o.a. met andere professionals) voor je. Wat wil een mens nog meer?”

Don Blaauw, No More Mondays – Playful Learning