Werkwijze

by Paddy

Omdat iedere interieurwens  specifiek is levert Stylosofie altijd advies en ontwerp op maat. Met mijn kennis, ervaring en creativiteit help ik bij het vinden van de juiste sfeer. Een sfeer die bij jou of je bedrijf past, waarbij persoonlijkheid en authenticiteit voorop staan. Zodat jouw huis of werkplek ook echt jóuw huis of werkplek wordt, een harmonieuze, leefbare en sfeervolle plek!

Het begint met een persoonlijke kennismaking. Nadat ik jullie plattegronden heb ontvangen kom ik langs om samen met jullie de wensen en behoeften door te nemen. Op deze manier leren we elkaar kennen en kan ik een kijkje nemen in jullie huis of bedrijf zodat ik me een goed beeld kan vormen van jullie persoonlijkheid, smaak, wensen en budget.

Naar aanleiding van het intake gesprek wordt er een offerte op maat voor jullie gemaakt. In deze offerte staat gespecificeerd wat ik voor jullie ga uitwerken, de tijdsplanning en aansluitend de kosten zodat jullie een goed beeld hebben van het proces. Wanneer alles naar jullie wens is, ga ik voor jullie aan de slag!

Tijdens de presentatie van het interieuradvies zal ik het ontwerp toelichten. Ik neem jullie mee door het plan en maak het concept visueel en inzichtelijk door middel van een Feng Shui analyse, moodboards, een materialenplan, plattegronden, tekeningen en andere aanvullingen. Na de presentatie blijft het interieuradvies bij jullie zodat je rustig alles nog eens door kunt lezen en er later altijd op terug kunt grijpen.

De ontwerppresentatie is het begin van jullie interieurproject. Jullie zijn vrij om te beslissen wat er vervolgens met het plan gaat gebeuren. Natuurlijk begeleid en ondersteun ik jullie hierbij graag waar nodig. Dit kan zijn bij advies over aankopen, in de vorm van projectbegeleiding tijdens de uitvoering maar ook door de styling of decoratie van het interieur voor mijn rekening te nemen.